Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Kopzorgen of Ontzorgen?

Terug
Over dit prikbord item
Opdrachtgever Estic Insurance
Locatie alwaar gewenst
Budget nihil.
Geschatte looptijd onbeperkt
Deadline

Omschrijving

Bedankt voor het lezen van dit prikbord bericht.

Normaal gesproken zou een dergelijk bericht beginnen met: Bespaar 10 a 15% op uw verzekeringen, alleen doen wij dat deze keer niet.

 

Ik hoop niet dat dit een afknapper voor u is.

Maar misschien weet ik een beter alternatief voor u waarbij uw voordeel in de praktijk meer zou kunnen zijn. 

Normaliter maak ik liever geen gebruik van een algemeen bericht omdat ik van mening ben dat bestaande relaties en mijn service het fundament moeten vormen onder mijn bestaansrecht.

Maar omdat ik pas sinds kort met mijn bedrijf gevestigd ben in Schiedam en mijn (bedrijfs)naam nog niet bekend is in Schiedam, maak ik in dit geval een uitzondering. 

Mijn bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vertrouwen, persoonlijke aandacht en korte lijnen. 

Estic Insurance B.V. is een makelaar in assurantiën gespecialiseerd in bedrijven behorende tot het MKB-segment met inmiddels meer dan 19 jaar ervaring.

De aanpak van Estic Insurance wordt omschreven als de "moderne jonge makelaar die werkt volgens de oude stempel". Oftewel Ouderwetse service in nieuwe tijden! Dat vind ik een compliment. 

Vindt u goede en snelle service belangrijk? Houdt u van een persoonlijke en eerlijke benadering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt bij ons altijd de service die u van een professioneel bedrijf verwacht. 

Hoe vaak horen wij niet dat een klant al jaren verzekerd is bij dezelfde tussenpersoon en dat zij hierover erg tevreden zijn. Dit is niet altijd op feiten gebaseerd, maar vaak de wens om niets overhoop te hoeven halen. Alles loopt al jaren en u als klant heeft geen zin om een andere tussenpersoon een voorstel te laten doen. Want wat als deze tussenpersoon met een beter voorstel komt dan uw huidige tussenpersoon? Wat dan? 

Maar wat als er risico’s geconstateerd worden waarvan u dacht dat die verzekerd waren, terwijl dat in de praktijk niet het geval is. U wilt toch graag weter wat beter kan!!! 

Een voorbeeld:

U heeft een inventaris/goederenverzekering afgesloten voor uw handelsvoorraad ter waarde van € 100.000. U denkt o.a. verzekerd te zijn bij schade als gevolg van diefstal. Echter in de “kleine” lettertjes staat een alarm-eis en wanneer u daar niet aan voldoet, dan betekent dat veelal dat u geen dekking heeft voor schade door diefstal.

In de praktijk maken wij mee dat:

1.) een dergelijk alarm niet aanwezig is, dus de potentiele schade is aanzienlijk en

2.) de klant vaak niet eens op de hoogte is van deze clausule.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten of alles in orde is en of uw belangen op een juiste wijze worden behartigd. Dit zoeken wij graag voor u uit.

Een goede analyse van de bedrijfsrisico's is voor elke onderneming cruciaal. Niet alleen om vast te stellen wat verzekerd moet worden, maar ook om een weloverwogen beslissing te maken welke risico’s zijn te voorkomen door preventie en welke risico’s de organisatie zelf kan en wil dragen. 

Hierdoor kan uw voordeel uiteindelijk hoger zijn.

Wilt u (geheel vrijblijvend) weten wat mijn meerwaarde voor u kan zijn, dan wil ik dat graag onder het genot van een kop koffie met u bespreken. Het enige dat het u kost is wat tijd.

 

Met vriendelijke groeten

Patrick Monjé RMiA 

Estic Insurance B.V. – Makelaar in Assurantiën

Telefoon       : +31 (0)10 223 93 39

Mobiel           : +31 (0)6 53 24 73 17

Email            : monje@esticinsurance.nl

Website        : www.esticinsurance.nl

Reageren

Members en partners van Schiedam Business Plaza

  • SAAR
  • TechnoChemie
  • Habets
  • Promotie Schiedam
  • Rabobank Schiedam-Vlaardingen
  • Jamboree Neckwear
Profiteer van de voordelen als member van Schiedam Business Plaza Meld u nu aan

Parckhoeve
DOZO
ING