Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Business Plaza Nederland biedt met Schiedam Business Plaza alle Schiedamse ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Schiedam Business Plaza:
Het doel van Schiedam Business Plaza is om Schiedamse ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Schiedam Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Schiedam vindbaar. Op Schiedam Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Schiedamse ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel staat op Schiedam Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Schiedam Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Schiedam Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Schiedam Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Schiedam Business Plaza

  • Magneet
  • Meander
  • Irado
  • Promotie Schiedam
  • Rabobank Schiedam-Vlaardingen
  • Jamboree Neckwear
Profiteer van de voordelen als member van Schiedam Business Plaza Meld u nu aan

Linda
DOZO
ING