Schiedam Business PLaza
sliderfoto

KantoorExpert Officeland


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0883224400
Adres:
's-Gravelandseweg 248
Postcode:
3125BK
Plaats:
Schiedam


Contactpersoon

Naam:
I. van Gameren
Emailadres:
i.van.gameren@kantoorexpert.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Kantoorartikelen nodig voor uw kantoor? Een kantoor heeft veel benodigdheden nodig om goed te kunnen functioneren als fijne werkplek, dit wordt soms nog wel eens onderschat. Zorg er altijd voor dat u voldoende kantoorartikelen op voorraad heeft zodat u en uw werknemers nooit zonder komen te zitten. Of u nou werkzaam bent in een kantoor, bedrijf of school. U heeft altijd kantoorartikelen nodig om honderd procent te functioneren. Of het nou kantoormachines zijn of simpele pennen en potloden, u kunt niet werken zonder kantoorartikelen.

 

Verschillende soorten kantoorartikelen

Er zijn veel verschillende soorten kantoorartikelen en benodigdheden die u kunt gebruiken op kantoor. Wilt u weten welke verschillende soorten kantoorartikelen er allemaal zijn? Wij vertellen u welke soorten categorieën er zijn wat kantoorartikelen betreft. Dit zijn onder andere: ICT AccessoiresToners en cartridgesKantoormachinesPresenterenPapierwarenKantoorbenodigdhedenOpbergenSchrijfwarenPostverwerking en verpakkingFacilitaire artikelenStationery

In al deze verschillende categorieën vindt u kantoorartikelen en benodigdheden die onmisbaar zijn op kantoor. Van printers en presentatiemiddelen tot papier, pennen en kleurpotloden. Zorg dat u altijd een voorraad heeft wat kantoorartikelen betreft zodat u nooit mis grijpt wanneer u een item nodig heeft.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding