Schiedam Business PLaza
sliderfoto

DBB


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0878709090
Adres:
Plein Eendragt 25 B
Postcode:
3111AS
Plaats:
Schiedam


Contactpersoon

Naam:
W.H.P. Kroon
Emailadres:
hurby@hurby.com
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten
Wat we doen?


Wij bouwen websites en/of applicaties met het doel om uw organisatie vooruit te helpen. Samen vertalen wij uw wensen in een maatwerk online oplossing die uw processen vereenvoudigt of verbetert en/of helpt uw doelgroep optimaal te bereiken. Uw wensen staan altijd centraal en worden vertaald en uitgevoerd op basis van onze uitgangspunten: kwaliteit, service en integere samenwerking.


Samen bouwen aan uw klantsucces!Internetbureau DBB bouwt webapplicaties en websites voor MKB bedrijven en voor grote landelijke (internationale) bedrijven.  Het laten bouwen van een webapplicatie of website door internetbureau DBB is uw eerste stap naar klantsucces. Met meer dan 20 jaar web development ervaring heeft u een partner die weet wat hiervoor nodig is.


Veilig en snel: Het eindproduct is snel en veilig.
Heldere communicatie: Heldere afspraken, to the point.
Ervaren developers: Meer dan 100 projecten gemaakt.
Kwaliteit: Goed is goed, beter is beter.
20+ jaren ervaring
100+ projecten
9.3/10 klanten reviews


Ontdek onze web development dienstenWebapplicatie laten maken


Internetbureau DBB maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve maatwerk-webapplicaties. We begeleiden en adviseren vanaf het concept tot aan het geslaagde eindproduct.Website op maat laten maken


Website op maat laten maken: Complete en effectieve maatwerk-websites die samengaan met uitgebreide service. In samenspraak creëren wij precies die website en het webdesign die nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.Web development op maat


Wij geloven in maatwerk. Zo kunnnen wij uw doelstellingen en wensen succesvol vertalen naar een doeltreffend online product voor uw doelgroep. Door onze krachtige Digital Building Blocks hebben wij de juiste techniek in huis om het maatwerk snel te realiseren.


Snelle websites en webapplicaties


Onze websites en webapplicaties zijn gemaakt met techniek die snelheid centraal stelt. Deze techniek is ook verwerkt in onze Digital Building Blocks en het hosting platform. Hierdoor bent u verzekerd van een razendsnelle website of webapplicatie. Websites en applicaties die snel zijn in gebruik, komen hoger in zoekresultaten.


SEO technisch goed ingedeelde website


Wij bouwen alleen websites die SEO technisch goed zijn ingedeeld. Door onze jarenlange online ervaring krijgt u een website die SEO technisch perfect is ingeregeld. In combinatie met een goed uitgedachte keywoorden-strategie bereikt uw website een hoge zoekpositie.


Een veilige website of webapplicatie, beloofd!


Bij internetbureau DBB is beveiliging verweven met alles wat wij doen. Onze Digital Building Blocks worden continu ontwikkeld en getest waardoor u verzekerd bent van veilige functionaliteit. Het hosting platform is beveiligd met toptechnologie zodat uw website of webapplicatie in de basis goed is beveiligd.Persoonlijk contact en grote betrokkenheid


Dat is bij DBB de basis. Technische zaken leggen wij uit in heldere begrijpbare taal. Bereikbaar per mail en telefoon, doen wij ons uiterste best om u op elk moment te woord te staan en oplossingen te bieden of antwoorden te geven.
Ervaring


Vanuit onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij in staat om steeds weer de optimale oplossing te realiseren voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken over een gedegen netwerk van o.a. tekstschrijvers, ontwikkelaars, SEO-experts, netwerkdeskundigen, marketeers, fotografen, illustratoren en vertalers.
Geschiedenis


DBB is een samengaan van Itera Development van Arjen Trouwborst en webdesign-bureau Hurby van Herbert Kroon. Beide ondernemingen hebben een grote en lange staat van dienst en beschikken over een uitgebreid portfolio met uiteraard de daarbij behorende praktijkervaring. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen.  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding