Skip to main content

Iedereen wordt geraakt door de hoge energieprijzen

Gepubliceerd op: donderdag 08 december 2022 | 14:06

Iedereen wordt geraakt door de hoge energieprijzen. Naast het aloude oer-Hollandse onderwerp "het weer" is energieverbruik op dit moment het gespreksonderwerp van de dag. Bij de koffiemachine worden tips uitgewisseld over maatregelen om te besparen, variërend van gedragsveranderingen (minder lampen aan, minder warm water gebruiken) tot aanpassingen in huis.

In veel oudere woningen en bedrijfspanden is warmteverlies door tocht bij de ramen een probleem. Het is onaangenaam en er gaat kostbare warmte verloren. Dat is zonde! Een goede raamafdichting kan dit probleem grotendeels voorkomen of oplossen. Onze renovatieprofielen zijn geschikt voor vele soorten raam- en deursystemen, zowel hout, aluminium, kunststof en staal.

Rhimex levert, naast renovatieprofielen, uit voorraad EU nog ruim 5000 andere rubberprofielen, zowel standaard als op maat. Verlijmde of gevulkaniseerde hoeken, opblaasprofielen, en profielen in verschillende kleuren zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Voor €100 maken we voor u een werktuig om uw gewenste profiel op maat te kunnen produceren.

Kijk voor meer informatie over onze rubberprofielen op onze website en neem telefonisch contact met ons op, op nummer 010-3400110. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We helpen u graag verder!

WWW.RHIMEX.COM